Herunder lidt billeder af højre inderskærm. En ny inderskærm havde været at foretrække, men det var ikke muligt at finde én sådan, så jeg måtte ty til lappe løsninger.
Flot reparation, ik´ ?
Og det her er hvad jeg fandt inden under den påskruede plade. Det ku' ha' været værre, men det kunne bestemt også have været bedre.

Bemærk lige stroppen til udstødningen i venstre side af billedet. På billedet herunder kan ses hvad der gemte på bagsiden. Formodentlig nøglen til garagen eller huset, eller hvad ved jeg.
 
Der er ikke meget som holder sammen på de forskellige dele, så det er med at få taget mål og sikre sig at alt sidder som det skal inden man skærer for meget væk. Flangen til bagskslen har jeg lige fastgjort med et par stykker fladjern, inden jeg skærer fri omkring den.
Det kostede så lige et ekstra borehul at sikre flangen, men hva´ betyder et hul mere eller mindre.
Så blev det tid til at svejse skærmkanter. Øverst oppe er der en stor karosseri samling hvor taget er svejset på karrossen. Den samling er tinnet op på fabrikken i sin tid, og har sikkert også gjort at samlingen har holdt i mange år. Alt andet lige, så er det noget rigtig møj at have med at gøre idag, når der skal svejses ny plade i. Alle som har prøvet at svejse plade som er tin belagt, ved hvad jeg taler om. Jeg er jo kun en glad amatør, så jeg måtte udtænke en plan. Jeg fjernerne selvfølgelig så meget tin som muligt i området hvor der skulle svejses, men ikke mere end højst nødvendigt, og så prøver jeg at holde pladen og tinnet koldt med magneter. Ind imellem spruttede det lidt, men det lykkedes faktisk ret godt. Nu mangler jeg bare resten af skærmkanten, men der er ikke noget tin, så det er bare derudad.